LECTORI SALUTEM WELKOM!

Via de digitale snelweg op ons INFO-FORUM www.vialinearecta.nl waarmee wij u de nodige informatie kunnen geven over de stichting LINEA RECTA Landgraaf, vanaf haar gestelde doelstelling en de wijze waarop zij deze wil realiseren.

Image
Image

GEACHTE BEZOEKER !

Onze website is op dit moment nog altijd onder constructie. Toch willen wij u tussentijds alvast van de nodige informatie voorzien die te maken heeft met onze uitgevoerde en verder lopende jaar aktiviteiten die gericht op het uiteindelijk realiseren van onze doelstelling een Via Belgica pad door onze gemeente Landgraaf. (Zie in het menu onder HOE en lees meer over de doelstelling van de stichting Linea Recta Landgraaf).

Nationale Archeologiedag in Landgraaf

Bij de samenstelling van deze website van de stichting Linea Recta Landgraaf werd gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal alsook van het grote afbeeldingen aanbod van diverse websites. De samensteller/vormgever van deze site heeft getracht alle belanghebbenden van gebruikt illustratie materiaal te achterhalen. Mochten er personen of instanties desondanks van mening zijn dat rechten niet zijn gehonoreerd, dan kunnen zij contact opnemen met de stichting Linea Recta. Met deze site, die in zijn geheel ideëel van aard is, hoopt de stichting haar beoogde doel te bereiken: Het historisch en archeologisch besef van het Romeins verleden in eigen woonomgeving onder de aandacht te brengen.

Image
Image Aroma Bakkerij

Contact

Houtbaan 31
6372 MA Landgraaf
Tel. 045-532 06 71
info@vialinearecta.nl

Copyright © 2021 Linearecta. All Rights Reserved.
Designed by Zieda.nl

Volg ons